σπίτι / Διακοπές & Ταξίδια / Εγγράφων και θεωρήσεων / Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Καζακστάν

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Καζακστάν

/
97 Προβολές

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Καζακστάν</a>

Μερικές φορές υπάρχει μια κατάσταση που για κάποιουςγιατί ο άνθρωπος πρέπει να εισέλθουν στο έδαφος της Δημοκρατίας του Καζακστάν. Μπορεί να είναι αρκετά κάθε περίσταση - επαγγελματικό ταξίδι, διακοπές, επίσκεψη σε συγγενείς κ.λπ.

Πριν πάτε σε ένα τέτοιο ταξίδι, θα πρέπει να έχετε βίζα για να εισέλθουν στο έδαφος της Δημοκρατίας.

εντολή

    1

Αμέσως nuzhnozametit ότι το άνοιγμα της θεώρησης εισόδουστο Καζακστάν δεν χρειάζεται όλους. Έτσι, στο βίζα κατάλογος είναι πολίτες των χωρών της ΚΑΚ, τη Μογγολία και την Τουρκία. Όλοι οι άλλοι πολίτες, δηλαδή τους αλλοδαπούς, θα πρέπει να λάβουν vizu.Na νομοθεσίας ημερομηνία της Δημοκρατίας του Καζακστάν προβλέπει διάφορες κατηγορίες των θεωρήσεων, δηλαδή 13 (των επενδυτών έχει, διπλωματική, τη διαμετακόμιση, επίσημη, των επιχειρήσεων, ιδιωτικών, ταξίδια, κλπ).

    2

Γράψτε μια επιστολή προς προσφύγει στην ξένηΔημοκρατία του Καζακστάν, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα έγγραφα (διαβατήριο, έντυπο αίτησης θεώρησης, μία φωτογραφία για διαβατήριο ή επίσημη επιστολή πρόσκλησης από τον εργοδότη σας δείχνει ένα επαγγελματικό ταξίδι και την εξασφάλιση οικονομικής υποστήριξης).

    3

Γράψτε μια επιστολή προς την ίδια μεταχείριση στο ΤμήμαΠροξενική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Καζακστάν και η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας του Καζακστάν, επισυνάπτοντας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (διαβατήριο, έντυπο αίτησης θεώρησης, μία φωτογραφία για διαβατήριο ή επίσημη επιστολή πρόσκλησης από τον εργοδότη σας δείχνει ένα επαγγελματικό ταξίδι και την εξασφάλιση οικονομικής υποστήριξης).

    4

Καθορίστε κατά τη συμπλήρωση αίτησης θεώρησης παρακάτωστοιχεία: όνομα, φύλο, ημερομηνία γέννησης και ο τόπος γέννησης, τον αριθμό μητρώου του διαβατηρίου, πότε και από ποιον έχει εκδοθεί το έγγραφο και το κύρος, την εθνικότητα, την ιθαγένεια, τη διαμονή και την κατοικία του, τον τόπο της εργασίας και της θέσης, κατά την οποία σκοπεύετε να μείνετε στο Καζακστάν , τη διεύθυνση του τόπου διαμονής, με σκοπό την είσοδο, την οδό και τη μέθοδο του ταξιδιού. Αυτό το προφίλ είναι γεμάτη εξ ορισμού, καθορίζονται από τη νομοθεσία σύμφωνα με το πρότυπο έντυπο που μπορεί να επιτευχθεί στους τομείς της θεραπείας.

    5

Κάνοντας μια θεώρηση για να ταξιδέψουν στο Καζακστάν, παρακαλούμεπροσοχή στην ισχύος του διαβατηρίου. Θα πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 3 μήνες μετά την προγραμματισμένη επιστροφή σας, που καθορίζονται στα έγγραφα κατά την υποβολή αίτησης για θεώρηση.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Καζακστάν Είναι αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουν 2017 με giumaudq
Είναι κύριο εσωτερικό δοχείο κείμενο υποσέλιδου