σπίτι / Διακοπές & Ταξίδια / Εγγράφων και θεωρήσεων / Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Ηνωμένο Βασίλειο

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Ηνωμένο Βασίλειο

/
69 Προβολές

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Ηνωμένο Βασίλειο</a>

Εάν είστε πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αποφάσισε να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστείτε μια έγκυρη βίζα.

Κανονίστε μόνοι σας μπορείτε στο βρετανικό κέντρο βίζα στη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Yekaterinburg, Νοβοσιμπίρσκ και Rostov-on-Don.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συλλέξει ένα πακέτο των εγγράφων και να εφαρμόσει προσωπικά για θεώρηση, που παρέχει τα βιομετρικά δεδομένα τους.

θα χρειαστείτε

  • - διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά το τέλος του ταξιδιού, το οποίο έχει δύο καθαρές stranitsy-
  • - χρησιμοποιούνται διαβατήριο (εάν είναι διαθέσιμο) -
  • - anketa- Visa
  • - 1 έγχρωμη φωτογραφία 3,5h4,5sm-
  • - επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των οικονομικών sredstv-
  • - πιστοποιητικό από το εργασιακό
  • - επιβεβαίωση του καταλύματος (κρατήσεις ξενοδοχείων ή voucher) -
  • - η επικάλυψη της πολιτικής ιατρική ασφάλιση δεν είναι μικρότερη από 30.000 ευρώ
  • - καταβολή του τέλους θεώρησης.

εντολή

    1

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία εγγραφής στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του προφίλ, ανάλογα με τοΣκοπός του ταξιδιού. Διαβάστε τις οδηγίες και να αρχίσουν να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Πρέπει να συμπληρώνεται on-line στα αγγλικά. Εκτυπώστε τη φόρμα και να υπογράψει αυτό. Στο e-mail σας έρχεται ένα μοναδικό αριθμό εγγραφής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ώρα της επίσκεψης στο Visa Κέντρο Εφαρμογών του Ηνωμένου Βασιλείου. Αφού επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα, θα λάβετε επιβεβαίωση της ημερομηνίας και της ώρας της επίσκεψής σας. Εκτυπώστε έξω και να επισυνάψετε στο έντυπο της αίτησης.

    2

Επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα των κεφαλαίων σαςμπορεί, εφαρμόζοντας στα έγγραφα δήλωση πρόσφατη τράπεζα, την παραλαβή των μισθών ή εγγράφων από την εφορία. Αν έχετε υποβάλει ένα έγγραφο σχετικά με την κινητή ή ακίνητη περιουσία, θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να πάρει βίζα.

    3

Επιστολή από τον εργοδότη πρέπει να είναι σε επιστολόχαρτο της εταιρείας υπογεγραμμένο και σφραγισμένο και δείχνει τη θέση και μισθό. Κατά προτίμηση, ο μισθός δεν είναι μικρότερη από 30.000 ρούβλια.

    4

Ατομική επιχειρηματίες πρέπει να υποβάλλουν αντίγραφα των πιστοποιητικών εγγραφής της εταιρείας και την καταγραφή με τις φορολογικές αρχές.

    5

Οι συνταξιούχοι πρέπει να επισυνάψετε ένα φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης συντάξεων, χορηγός γράμμα και το πιστοποιητικό θέσεις σε σχέση με την εργασία (ή ένα απόσπασμα από τον τραπεζικό λογαριασμό του), το οποίο χρηματοδοτεί το ταξίδι.

    6

Οι άνεργοι πολίτες χρειάζονται μια δήλωση τράπεζα ή e-mail χορηγό και ένα πιστοποιητικό της απασχόλησης (τραπεζική δήλωση) του προσώπου που χρηματοδότησε το ταξίδι.

    7

Οι φοιτητές και οι μαθητές χρειάζονται μια φοιτητική ταυτότητα, βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα (σχολείο) επιστολή χορηγία και βεβαίωση από τον ανάδοχο εργοδότη (ή ένα απόσπασμα από τον τραπεζικό λογαριασμό του).

    8

Αν ταξιδεύετε με την πρόσκληση, θα πρέπει ναυποβάλουν μια επιστολή από τον ανάδοχο, όπου θα αναγράφεται ο βαθμός συγγένειας ή σχέσης, το σκοπό, τη διάρκεια της επίσκεψης και τη διεύθυνση στην οποία θα διαμένουν. Θα πρέπει, επίσης, να κάνετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου του πολίτη της Μεγάλης Βρετανίας, ή φωτοαντίγραφο της άδειας διαμονής.

    9

Λάβετε υπόψη σας ότι όλα τα έγγραφα πρέπει να είναιμεταφραστεί στα Αγγλικά. Μετάφραση επισυνάπτει σε κάθε έγγραφο σε ξεχωριστό φύλλο. Σε κάθε φύλλο ημερομηνία μεταβίβασης αναγράφεται το όνομα και το επώνυμο του διερμηνέα, την υπογραφή του, τα στοιχεία επικοινωνίας και επιβεβαιώστε ότι η μετάφραση αντιστοιχεί στο πρωτότυπο. Μετάφραση εγγράφων, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία μεταφραστή. Αν έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ενός μεταφραστικό γραφείο, θα πρέπει να καθορίσετε τα στοιχεία της εταιρείας, το όνομα και το επώνυμο του μεταφραστή. Μεταφράσεις δεν επικυρώνεται από συμβολαιογράφο.

    10

Τα παιδιά στο βασικό πακέτο των εγγράφων που απαιτούνταιφωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης και συμβολαιογραφική εξουσιοδότηση από τη μητρική (-ες), αν το παιδί ταξιδεύει με τον ένα γονέα ή με ένα αξιόπιστο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα και τον αριθμό διαβατηρίου. Αν ο άλλος γονιός λείπει, θα πρέπει να έχετε ένα πιστοποιητικό από τις αρμόδιες αρχές.

    11

Προξενικά τέλη είναι 3570 ρούβλια. Ο καταβάλλεται απευθείας στο κέντρο της αίτησης θεώρησης μπροστά βιομετρικών διαδικασίας παράδοσης των δεδομένων.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Ηνωμένο Βασίλειο Είναι αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουν 2017 με fyykyexz
Είναι κύριο εσωτερικό δοχείο κείμενο υποσέλιδου