σπίτι / Διακοπές & Ταξίδια / Εγγράφων και θεωρήσεων / Πώς να κάνει μια θεώρηση Σένγκεν για ένα χρόνο

Πώς να κάνετε μια βίζα Σένγκεν για ένα χρόνο

/
88 Προβολές

Πώς να κάνετε μια βίζα Σένγκεν για ένα χρόνο</a>

Ο καθένας που σχεδιάζει ένα ταξίδι στην Ευρώπη, θα πρέπει πρώτα να φροντίσει τη γραφειοκρατία, η οποία θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα σύνορα. Σε αυτό το έγγραφο είναι μια θεώρηση Σένγκεν.

Εάν η σωστή βαθμός της προσοχής δεν καταβάλλεται σε αυτό το έγγραφο, αντί για ένα ευχάριστο ταξίδι και αξέχαστες εντυπώσεις από το ταξίδι, μπορείτε να πάρετε ένα απότομο ξύπνημα.

Χωρίς σωστή θεώρηση Σένγκεν δεν μπορούν να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

εντολή

    1

Για να αποκτήσουν θεώρηση Σένγκεν, θα πρέπει:

1. Μία φωτογραφία έχει μέγεθος 37h47 mm, σε γκρι φόντο.

2. Έγκυρο διαβατήριο.

3. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ταξίδια στο εξωτερικό.

4. Το ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπληρώνεται από τακτοποιημένα τυπωμένο bukvamiv ένα αντίγραφο σε έναν υπολογιστή ή με το χέρι. αιτούντα την υπέγραψε προσωπικά. έντυπο αίτησης θεώρησης συμπληρώθηκε με λατινικούς χαρακτήρες.

5. Παλαιό διαβατήριο, που έχει το σήμα των προηγούμενων ταξιδιών στο εξωτερικό.

6. Έγγραφα σχετικές πληροφορίες, έλεγε για τους όρους και τους στόχους του ταξιδιού (πρόσκληση, η κάλυψή σας επιστολή εργοδότη).

7. Η εφαρμογή ενός ανηλίκου αιτών θα πρέπει να επισυνάψετε ένα πιστοποιητικό γέννησης, ένα αντίγραφο της οποίας θα πρέπει να κάνετε εκ των προτέρων.

    2

Όχι συχνά, αλλά μερικές φορές συμβαίνει ότι το Προξενείο ζητά εκτός από εκείνες που αναφέρονται είναι συμπληρωματικών εγγράφων:

- Πιστοποιητικό γέννησης των παιδιών (φωτοτυπία) -

- πιστοποιητικό γάμου (φωτοτυπία) -

- αστικές διαβατήριο (φωτοτυπία) -

- βεβαίωση εργασίας (η ζήτηση είναι αρκετά σπάνιο) -

Να είστε έτοιμοι να παρέχουν τα προαναφερθέντα έγγραφα σχετικά με τη ζήτηση, ακόμη και αν το πιστοποιητικό γάμου και τη γέννηση των παιδιών, των πολιτών διαβατήριο.

    3

Όλα συλλέγονται έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν στο τμήμα θεώρησης του προξενείου.

    4

Μετά την υποβολή των εγγράφων θα πρέπει να πληρώσει το κόστος των θεωρήσεων για δύο ημέρες.

    5

ο προξενικός υπάλληλος ελέγχει τα έγγραφα που υποβλήθηκαν. Στην περίπτωση του δικαιώματος της εγγραφής τους, παίρνει όλα και δίνει μια απόδειξη για το καταβληθέν τέλος θεώρησης.

    6

Πληρώνετε το τέλος θεώρησης και να πάρει πίσω το διαβατήριό σας με θεώρηση.

Πώς να κάνετε μια βίζα Σένγκεν για ένα χρόνο Είναι αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουν 2017 με lykzeodh
Είναι κύριο εσωτερικό δοχείο κείμενο υποσέλιδου