σπίτι / νομολογία / αστικό δίκαιο / Πώς να αποκτήσουν άδεια παραμονής στη Λευκορωσία

Πώς να αποκτήσουν άδεια παραμονής στη Λευκορωσία

/
100 Προβολές

Πώς να αποκτήσουν άδεια παραμονής στη Λευκορωσία</a>

Οι άδειες διαμονής που εκδίδονται σε αλλοδαπούς στη Λευκορωσία, έφτασε στη Λευκορωσία για περισσότερες από 90 ημέρες το χρόνο.

Μπορεί να πάρει έξι κατηγορίες προσώπων: φοιτητές στη Λευκορωσία, οι συγγενείς των πολιτών της Λευκορωσίας, σε εκείνους που εκτελεί οικονομική ή εργασίας δραστηριότητα στη Λευκορωσία, που έχει το ακίνητο, που επιθυμούν να επενδύσουν στην οικονομία της Λευκορωσίας.

θα χρειαστείτε

  • Για να αποκτήσετε μια ανάγκη άδειας διαμονής να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα:
  • 1. Η αίτηση για zhitelstvo- κατοικίας
  • 2. avtobiografiya-
  • 3. zagranpasport-
  • 4. Το όργανο της πεποιθήσεις ή απουσίας takovoy-
  • 5. Ιατρική Βοήθεια-
  • 6. 6 έγχρωμες φωτογραφίες στο μέγεθος 40 με 50 mm-
  • 7. Ένα έγγραφο που βεβαιώνει τη νομιμότητα της παραμονής στην Belorussii-
  • 8. Ένα έγγραφο που βεβαιώνει την ευκαιρία να μείνετε στον τόπο που προορίζεται κατοικίας στην Belorussii-
  • 9. Εθνικό pasport-
  • 10. Η αποχώρηση του φύλλου από την πρώην θέση zhitelstva-
  • 11. Το έγγραφο σχετικά με την καταβολή κρατικών καθήκον.

εντολή

    1

θέα επιτρέπουν στην Λευκορωσία που απαιτούνται για τη νόμιμη παραμονή ενός αλλοδαπού γιατο έδαφος της Δημοκρατίας. Το έγγραφο αυτό και η κατάσταση παρέχει ιδιοκτήτη όλα τα δικαιώματά της που είναι οι Λευκορώσοι. Για να αποκτήσετε μια ανάγκη άδειας διαμονής για να έχουν ένα διαβατήριο.

    2

θέα επιτρέπουν στην Λευκορωσία μπορεί να πάρει τις ακόλουθες κατηγορίες προσώπων:
1. Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Δημοκρατίας (κατά την περίοδο της μελέτης) -
2. Οι πολίτες των συγγενών Λευκορωσίασυζύγους ή zheny- τους
3. να κάνουν επιχειρήσεις, η εφαρμογή της εργατικής activity-
4. έχουν ένα ακίνητο στη χώρα σχετικά με το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας και ζουν σε HER-
5. επιθυμούν να επενδύσουν στην οικονομία Λευκορωσία (Σε μια ποσότητα όχι μικρότερη από 150.000 ευρώ).

    3

Το Τμήμα Ιθαγένειας και Μετανάστευσης της περιοχής,η οποία υποτίθεται ότι θα μείνετε, θα πρέπει να υποβάλουν όλα τα έγγραφα (όπως ορίζεται παραπάνω) και να συμπληρώσετε τα έντυπα και τα ερωτηματολόγια. Εν μέρει, θα πρέπει να είναι στην Λευκορωσίας γλώσσα, έτσι πρέπει να λάβετε βοήθεια. θέα άδειας θα είναι έτοιμο σε περίπου 30 ημέρες μετά την υποβολή όλων των εγγράφων. Είναι δεδομένο για δύο χρόνια, αφού η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί για άλλα πέντε χρόνια.

Πώς να αποκτήσουν άδεια παραμονής στη Λευκορωσία Είναι αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά: 21η Μαΐου του 2017 με ribsuemf
Είναι κύριο εσωτερικό δοχείο κείμενο υποσέλιδου