σπίτι / Διακοπές & Ταξίδια / Εγγράφων και θεωρήσεων / Πώς να ανοίξει μια θεώρηση επισκέπτη

Πώς να ανοίξει μια θεώρηση επισκέπτη

/
69 Προβολές

Πώς να ανοίξει μια θεώρηση επισκέπτη</a>

Visa - είναι μια επίσημη άδεια για να εισέλθουν στηνή άλλη χώρα. Η θεώρηση μπορεί να είναι μια επιχείρηση, διπλωματική, τη διαμετακόμιση, και αν πάτε στη χώρα μετά από πρόσκληση των φίλων συγγενών ή ταξιδιωτικού γραφείου, τότε θα χρειαστείτε βίζα επισκέπτη.

Πώς μπορώ να το ανοίξετε;

εντολή

    1

Κατ 'αρχάς, ο οικοδεσπότης, δηλαδή,τους φίλους ή τους συγγενείς σας που βρίσκονται στο εξωτερικό θα πρέπει να προετοιμάσει και να σας στείλει μια πρόσκληση για τη χώρα. Επίσης, η πρόσκληση μπορεί να είναι ένα εισιτήριο από μια εταιρεία ταξιδίων. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμένουν στο έδαφος άλλου κράτους, θα συμμορφωθεί με όλους τους κανονισμούς και τους νόμους. Αυτός είναι ο λόγος να πάρει αυτό το είδος της θεώρησης απορρίπτεται μόνο στο 5% των περιπτώσεων. Μια θεώρηση επισκέπτη δεν επιτρέπει σε σας για να εργαστούν στη χώρα και εκδίδεται, συνήθως όχι περισσότερο από ένα χρόνο.

    2

Σήκωσε τα ακόλουθα έγγραφα: ένα έγκυρο διαβατήριο, η επιθυμητή πρόσκληση δείγμα στη φωτογραφία. Αυτό είναι το πιο κοινό έγγραφα που απαιτούνται στις χώρες Σένγκεν. Αν, για παράδειγμα, πρόκειται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ ή τον Καναδά, θα πρέπει να συλλέγουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις επαφές σας στη Ρωσία: πιστοποιητικό ιδιοκτησίας του ακινήτου, το πιστοποιητικό γάμου και τη γέννηση των παιδιών, πιστοποιητικά εργασίας.

    3

Συμπληρώστε τη φόρμα στη γλώσσα της χώρας υποδοχής ήστην αγγλική γλώσσα. Καθορίζει τα στοιχεία του διαβατηρίου του αιτούντος, ο σκοπός της άφιξης στη χώρα, την περίοδο της ύπαρξης στην ομιλία της. Θα μπορούσε να είναι ένα ξενοδοχείο ή το σπίτι ενός φίλου που σας προσκάλεσε. Επίσης καθορίσετε άλλες έγκυρη βίζα και την περίοδο τους. Εάν μπορείτε να πάρετε μια θεώρηση επισκέπτη για τη Γερμανία, έχετε αυτόματα το δικαίωμα να επισκεφθείτε οποιοδήποτε άλλη χώρα Σένγκεν, χωρίς την έκδοση συμπληρωματικών εγγράφων. Με το ερωτηματολόγιο που θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια φωτογραφία 3x4 σε λευκό φόντο.

    4

Πληρώστε το παράβολο συμμετοχής. Η ποσότητα και η τράπεζα θα ονομάζεται στο προξενείο.

    5

Εάν απαιτείται από τη χώρα υποδοχής, πηγαίνετεσυνέντευξη. Για παράδειγμα, στην είσοδο στην Αμερική, κανένα έγγραφο δεν θα σας βοηθήσει να αποκτήσουν θεώρηση, εάν αποτύχει να πείσει τον προξενικό υπάλληλο που δεν πρόκειται να παραμείνουν στη χώρα σε μόνιμη βάση. Ιδιαίτερες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σε νεαρά ανύπαντρα κορίτσια που έχουν μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν το μελλοντικό σύζυγό της στο εξωτερικό.

Πώς να ανοίξει μια θεώρηση επισκέπτη Είναι αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουν 2017 με vuoraywg
Είναι κύριο εσωτερικό δοχείο κείμενο υποσέλιδου